Events utöver det vanligaKreativitet & kärleksfullt matskapande i hög klass

Vi arrangerar många events och större arrangemang varje år. Här är ett par exempel på evenemang som anordnats hos oss på Malmömässan.

EasyFairs – Möten & Events

Arrangör: Easyfair
Antal sittningar: 2 st per dag
Antal ätande per sittning: 100 personer
Totalt ätande 400 personer
Gäster: Rese- och mötesbokare samt eventarrangörer från Skåne, Blekinge och Halland.

Under Easyfairs årliga möten och eventsmässa i januari bjöd Mässrestauranger in till en VIP-lunch i Restaurang och Festvåning Cloud på Malmömässan. Gästerna bjöds på en skånsk och skandinavisk 3-rätters meny komponerad av Köksmästare Daniel Pembert. Med på lunchen fanns även Svanens Malmörepresentant då vi är en Svanenmärkt restaurang samt vår blomsterdekoratör Anna Gouteva som hade gjort dagens blomsterarrangemang.

UFI – Lunchbuffé med svenska teman

I samband med UFI:s årsmöte på Malmömässan genomförde Mässrestauranger och Måltidsvision ett samarbete för att presentera regionen Skåne och landet Sverige. Gästerna bjöds på en lunchbuffé med olika svenska teman där vi framförallt ville lyfta fram naturen och även den unika Allemansrätten för gästerna. Gästerna fick först ett litet tilltugg som de själva plockade och som var inspirerat av den svenska sommaren. Gästerna gick sedan vidare in i matsalen där två olika bufféer var uppdukade. Den första buffén var inspirerad av havet och var dekorerat med stenar och vass. Den andra buffén var inspirerad av jorden och jordbruket var dekorerat med groddar och grödor. För att få till allemansrätten fick gästerna inta sitt kaffe i norrländska röda kåsor och äppelkakan serverade inslagen i papper.

Arrangör: UFI, The Global Association of the Exhibition Industry
Antal gäster: 145 personer på lunchbuffé
Gäster: Internationella gäster medlemmar i UFI

Tema för UFI lunchen:
Swedish summer.
During summer the tomatoes ripen. They are full of flavors but also of healthy vitamin C, antioxidants and carotene.
The sea. Along our more than 10 000 km long coastline you’ll find archipelagos, sandy beaches and rocky islets as well as many delicious ingredients.
The countryside. The Swedish countryside is like a well-stocked larder. Enjoy a peaceful stay, watch the colorful fields sway and sample the local delights.
The forest. In Sweden you have the right to access almost any land – we call it ‘Allemansrätt’. Help yourself to the sights, sounds and tastes of Sweden’s great outdoors.