Matsmart på nya MalmöMässannärproducerat för dig & miljöN

Vårt mål är att ge dig som besökare på MalmöMässan en mat- och serviceupplevelse utöver det vanliga. Fokus ligger på att servera god mat av hög kvalitet med smaker från den skånska matkulturen. Därför använder vi oss av lokala råvaror och värnar på så sätt om våra producenter i Skåne. Vårt griskött kommer t.ex. från Olinge utegrisar, uppfödda i trakterna av Wanås slott och på den vackra Bjärehalvön ligger Bjärefågel där vi köper kyckling. Tupp får vi från Tockafarmaren nära Lund.

Vår köksmästare Daniel Pembert är flerfaldigt prisbelönt och både VM-guldmedaljör och Årets Kock-semifinalist 2014. Daniel brinner för lokala smaker och ekologiskt hållbar matlagning. Mässrestauranger i Malmö var första mässrestaurangföretag att bli KRAV-märkt. Välkommen till oss!

krav_marke_rgb

Våra systerföretag

  • Stadshus restaurangerStadshus restauranger
  • StadshuskällarenStadshuskällaren
  • TeaterbarenTeaterbaren
  • Engsholms slottEngsholms slott
  • Ragnars skafferiRagnars skafferi

Mässrestauranger AB Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö 08-727 72 00 info@massrestauranger.se

Mässrestauranger i Malmö AB Hyllie Boulevard 2, 215 32 Malmö 040-642 10 00 info@malmomr.se