Flavour Bar & Kitchenmitt i händelsernas centrum

Flavour Kitchen, något för alla

I Flavour Kitchen arbetar kockarna direkt på mattorget och använder sig av influenser från världens alla kök. På menyn blandas orientalisk wok och nygrillat med ekologiska rätter, soppa, sallad och svensk husmanskost. Den färgstarka woken hör till favoriterna!

Flavour Kitchen ligger mitt på entrétorget och fungerar som en naturlig knutpunkt en dag när du besökt en mässa. Kvällstid kan även restaurangen förvandlas till en spännande mingelmiljö, perfekt för det stora företagsarrangemanget. Tänk dig själv vilken härlig miljö att mötas i. Mitt på torget på Stockholmsmässan!

Flavour Bar öppnar först – och stänger sist

Flavour Bar ligger mitt i händelsernas centrum, för både utställare och besökare; mitt på entrétorget vid huvudentrén. Hit kan du komma morgon som tidig kväll och köpa allt ifrån en god caffe latte till en kall öl.

Flavour Bar är ett bistrocafé där vi serverar enklare varma och kalla rätter, fyllda baguetter och ciabatta. Är du sugen på något sött blir du inte besviken – här serverar vi godsaker från vårt eget konditori, goda pajer med vaniljsås, chokladbollar och kladdkaka.

Puff-hembakat-3-620x800

Våra systerföretag

  • Stadshus restaurangerStadshus restauranger
  • StadshuskällarenStadshuskällaren
  • TeaterbarenTeaterbaren
  • Engsholms slottEngsholms slott
  • Ragnars skafferiRagnars skafferi

Mässrestauranger AB Mässvägen 1 125 30 Älvsjö 08-727 72 00 info@massrestauranger.se

Mässrestauranger i Malmö AB Hyllie Boulevard 2 215 32 Malmö 040-642 10 00 info@malmomr.se