På vårt eget vis;
hemlagat, snabbt & gott

Hamburgare, sushi och hembakat!

Våra fastfood-enheter finns utspridda över hela mässan för att du snabbt ska hitta någonstans att vila benen och tanka energi. På Stockholmsmässan finner du allt från klassiska hamburgare i Burger Shop, modern och medveten sushi i Nigiri till matiga mackor, sallader och gott kaffe i något av våra caféer. Utöver våra fasta restauranger och caféer bygger vi ibland upp extracaféer under mässorna med spännande koncept i både mat och inredning.

Street Eats
Njut av burgare, sallad och wraps med smaker från världens hörn. Vi lagar egna såser, gör en egen bönburgare, har ekologiskt bröd och gotländska ägg. KRAVmärkt schysst mat helt enkelt. Du hittar oss i Galleriagången och i C-hallen.  – Fast Food – Spännande smaker mitt i händelsernas centrum.

Nigiri Sushi
På Nigiri Sushi serveras egengjord sushi gjord på färsk fisk, tofu och en egenkomponerad Nigiri med handskalade svenska räkor, japansk majonnäs och chilikrydda. Fräscht, modernt och väldigt gott. Nigiri Sushi ligger i gallerigången mellan A- och B-hallen.

Caffè Galleria
Är du sugen på hembakta kakor och bakverk från våra egna konditorer är detta ett café att besöka. Här erbjuder vi även ett stort utbud av hemgjorda sallader och mackor, och självklart har vi gott kaffe av alla de sorter. Caffè Galleria ligger i gallerigången mellan A- och B-hallen. Se vår meny här.

C-Café
C-Café är en plats där du som mässbesökare snabbt kan ladda energi. Här finns ett brett utbud av lättare maträtter som paj, pizza, sallader, smörgåsar. Kakor och bakverk är bakade med kärlek i vårt eget konditori och självklart har vi kalla drycker, nybryggt kaffe och många olika thésorter. C-Café ligger i C-hallen. Se mer om vad C-Café har att erbjuda här.

Bar and Coffee
På Bar and Coffee ändras sortimentet efter vilken mässa och evenemang som pågår. Här serverar vi rykande färskt kaffe, hembakta kakor och bakverk eller fräscha sallader och mackor. Bar and Coffee ligger i C-hallen. Bar & Coffees meny hittar du här.

Våra systerföretag

  • Stadshus restaurangerStadshus restauranger
  • StadshuskällarenStadshuskällaren
  • TeaterbarenTeaterbaren
  • Engsholms slottEngsholms slott
  • Ragnars skafferiRagnars skafferi

Mässrestauranger AB Mässvägen 1 125 30 Älvsjö 08-727 72 00 info@massrestauranger.se

Mässrestauranger i Malmö AB Hyllie Boulevard 2 215 32 Malmö 040-642 10 00 info@malmomr.se