Om vi bakar alla våra kakor och bakverk själv?Javisst! Hembakat är godast.

När du blir sugen på en god kopp kaffe och generösa bakverk, då är det till Caffè Galleria du ska komma. Som ett av de populäraste caféerna har vi öppet på de flesta mässorna. Hembakade kakor och bakverk av vårt eget bageri under ledning av vår chefskonditor Helena Eriksson. I Caffè Galleria dricker du även vårt lokalrostade och utsökta Fairtrade kaffe från Johan & Nyström. Är du hungrig så har vi hemgjorda fräscha sallader och mackor som mättar magen. Du hittar oss gallerigången mellan A- och B-hallen.

Caffè Galleria är ett KRAV-märkt café. Det innebära att vi kräver schyssta villkor för bönder världen över, att vi behandlar djur med värdighet och att vi vägrar bekämpningsmedel i maten och i miljön. Här är några exempel på KRAV-märkta livsmedel som vi använder i Caffè Galleria:

Här är några exempel på våra KRAV-märkta ingredienser som vi använder vi vårt kök: Mjölk, vispgrädde, havregryn, Vetemjöl EU EKO, Honung, Pasta de checco, Strösocker, Fetaost, Genovese-sallad (EU EKO), KRAV-märkt majs.

Våra systerföretag

  • Stadshus restaurangerStadshus restauranger
  • StadshuskällarenStadshuskällaren
  • TeaterbarenTeaterbaren
  • Engsholms slottEngsholms slott
  • Ragnars skafferiRagnars skafferi

Mässrestauranger AB Mässvägen 1 125 30 Älvsjö 08-727 72 00 info@massrestauranger.se

Mässrestauranger i Malmö AB Hyllie Boulevard 2 215 32 Malmö 040-642 10 00 info@malmomr.se