Anrika krogar och ett fantasifullt slottMyllrande caféer, banketter och restauranger under ett tak

Om Mässrestauranger

Mässrestauranger är ett familjeföretag som ägs och drivs av systrarna Maria Stridh och Kerstin Johansson samt modern Karin Johansson. Vad som började med en självservering i gamla S:t Eriksmässan 1962 har drygt 50 år senare vuxit till en koncern med restauranger, bankettverksamhet och konferensanläggning i välkända byggnader i Sverige.

Mässrestauranger har varit restauratör på Stockholmsmässan sedan starten i slutet av 60-talet. Idag driver vi tio fasta restauranger och ett antal extracaféer under mässor och andra arrangemang. Utmärkande är de stora banketter, ibland med flera tusen gäster, som vi årligen arrangerar tillsammans med Stockholmsmässan.

2012 tog Mässrestauranger steget utanför Stockholm och blev restauratör för Nya MalmöMässan. Vi startade Mässrestauranger i Malmö som driver två permanenta restauranger på Malmömässan, Cloud och Forest. Även där bygger vi upp extracaféer inför arrangemang i mässhallarna och har en fantastisk festvåning med stor kapacitet.