Trendrestaurangen ”Nordic Essence” satsar på ekologiskt och närproducerat

Det nordiska temat går som en röd tråd genom Formex trendrestaurang. Det är en vacker och mättad färgskala som kombineras med spännande accenter. Allt till en harmonisk helhet.
– Att få kombinera mat och inspiration på samma yta känns extra kul, med tanke på att intresset för mat är oerhört stort och ett ämne som engagerar den tid vi lever i, säger designern Jan Rundgren som sammanställt trendrestaurangen i Hall B.
-Jag har valt att framför allt visa trender kring maten och det dukade bordet, en produktgrupp som på senare år växt sig allt större. Temat Nordic Essence förstärks verkligen med mat och produkter. Mässrestaurangers duktiga kock Tomas Andreasson har tagit fram spännande och inspirerande rätter, till detta kan gästerna plocka från ett dignande skördebord med fantastiska tillbehör. Allt är naturligtvis ekologiskt och närproducerat.
– Vi har jobbat utifrån perspektivet ”från jord till bord” vilket passar utmärkt med årstiden och höstens tema.

Läs mer om Formex här>>