Ta din monter till nästa nivåBjud dina kunder på något alldeles extra

TA DIN MONTER TILL NÄSTA NIVÅ

Montercatering levererar mat och dryck – direkt till din monter. Vi levererar allt ifrån lunchwraps och fikapaket till goda snacks och mingelarrangemang. Vi har inte bara ett brett utbud av mat utan även uthyrning av till exempel vattenkylare och exklusiva kaffemaskiner. Allt för att se till att din och dina besökares dag på mässan blir så trivsam och smidig som möjligt.

 

Besök vår Montercatering-shop

I vår shop kan du snabbt få personlig service, göra beställningar och handla från vårt sista minuten-utbud. Du hittar shopen under stora trappen som leder upp till utställarmatsalen The Parkside. Varmt välkommen!

Beställ online i vår webbshop

Beställ direkt online via Montercaterings webbshop. Tänk på att boka 5 dagar innan för att vara säker på din leverans. Om du ska hyra kaffemaskin eller annan maskin bör detta bokas 3 veckor innan. Expressbeställning har ett begränsat sortiment. Har du speciella önskemål är du välkommen att kontakta oss.

Montercatering kakorKvällsaktivitet
En kvällsaktivitet i din monter efter att utställningen har stängt kan vara ett trevligt sätt att mötas och knyta kontakter. Detta medför en extra kostnad.
Vanligtvis pågår en kvällsaktivitet 3 timmar och är upp till 30 personer.
Givetvis kan ni vara kvar längre och bjuda in fler gäster för mer info och bokning kontakta Stockholmsmässans säkerhetsenhet: sakerhet@stockholmsmassan.se

Montercatering alkohol

Alkohol på mässan
Mässrestauranger AB har utskänkningstillstånd för mässans restauranger, hallar och kongressavdelningar. Det innebär att du som utställare måste gå via oss på Mässrestauranger när du vill servera öl, vin eller sprit i din monter. Det är både bekvämt och praktiskt eftersom vi redan finns i huset och kan lagerhålla dina drycker så att du får dem väl kylda. Vi levererar direkt till din monter och tillhandahåller dryck, glas och personal.

Tar alkoholen slut, går det bra att beställa mer och snabbt få leverans. 
Det är inte tillåtet att servera alkohol före kl. 11.00, eller till personer under 20 år.

Våra systerföretag

  • Stadshus restaurangerStadshus restauranger
  • StadshuskällarenStadshuskällaren
  • TeaterbarenTeaterbaren
  • Engsholms slottEngsholms slott
  • Ragnars skafferiRagnars skafferi

Mässrestauranger AB Mässvägen 1 125 30 Älvsjö 08-727 72 00 info@massrestauranger.se

Mässrestauranger i Malmö AB Hyllie Boulevard 2 215 32 Malmö 040-642 10 00 info@malmomr.se