En smakfull monterbjud dina kunder på något extra

Snittar, bubbel, kaffe, fika, vatten eller frukt. Och mycket mer.

Vi erbjuder både Montercatering för leverans av mat och dryck till din monter och Room Catering för leverans till konferenslokalerna. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi hjälper dig gärna att hitta på något trevligt att bjuda på, skapar stiliga upplägg och självklart kan vi även stå till tjänst med servering.

 

Besök vår Montercatering-shop

I vår shop kan du snabbt få personlig service, göra beställningar och handla från vårt sista minuten-utbud. Du hittar shopen under stora trappen som leder upp till utställarmatsalen The Parkside. Varmt välkommen!

Beställ online i vår webbshop

Beställ direkt online via Montercaterings webbshop. Tänk på att boka 5 dagar innan för att vara säker på din leverans. Om du ska hyra kaffemaskin eller annan maskin bör detta bokas 3 veckor innan. Expressbeställning har ett begränsat sortiment. Har du speciella önskemål är du välkommen att kontakta oss.

Kvällsaktivitet
En kvällsaktivitet i din monter efter att utställningen har stängt kan vara ett trevligt sätt att mötas och knyta kontakter. Detta medför en extra kostnad.
Vanligtvis pågår en kvällsaktivitet 3 timmar och är upp till 30 personer.
Givetvis kan ni vara kvar längre och bjuda in fler gäster för mer info och bokning kontakta Stockholmsmässans säkerhetsenhet: sakerhet@stockholmsmassan.se

Alkohol på mässan
Mässrestauranger AB har utskänkningstillstånd för mässans restauranger, hallar och kongressavdelningar. Det innebär att du som utställare måste gå via oss på Mässrestauranger när du vill servera öl, vin eller sprit i din monter. Det är både bekvämt och praktiskt eftersom vi redan finns i huset och kan lagerhålla dina drycker så att du får dem väl kylda. Vi levererar direkt till din monter och tillhandahåller dryck, glas och personal.

Tar alkoholen slut, går det bra att beställa mer och snabbt få leverans. 
Det är inte tillåtet att servera alkohol före kl. 11.00, eller till personer under 20 år.

 

Mässrestauranger Montercatering

Våra systerföretag

  • Stadshus restaurangerStadshus restauranger
  • StadshuskällarenStadshuskällaren
  • TeaterbarenTeaterbaren
  • Engsholms slottEngsholms slott
  • Ragnars skafferiRagnars skafferi

Mässrestauranger AB Mässvägen 1 125 30 Älvsjö 08-727 72 00 info@massrestauranger.se

Mässrestauranger i Malmö AB Hyllie Boulevard 2 215 32 Malmö 040-642 10 00 info@malmomr.se