Vi ger energi till din dagVälkommen som utställare

Lugn, ro och ny energi

Kom ihåg att fylla på era egna energidepåer också!  I våra restauranger och caféer kan du luta dig tillbaka en stund och njuta av god mat och dryck. Enklast betalar du med kort på plats, men det finns även möjlighet att köpa lunchkuponger i valörerna 85 kr och 105 kr som säljs i häften om 10 st kuponger (observera dock att vi endast löser tillbaka obrutna häften).

Det går bra att använda kupongerna i alla våra restauranger och serveringar på Stockholmsmässan. 85 kr-kupongen är tänkt att passa för ett snabbmatsmål eller ett cafébesök medan 105 kr-kupongen är anpassad efter dagens lunch i utställarmatsalen The Parkside.

Kupongerna kan köpas på plats mot kontokort i utställarmatsalen The Parkside, Montercatering eller i Flavour Bar & Kitchen vid entrétorget. Vill ni köpa kuponger mot faktura behöver vi er fakturaadress, leveransadress, ert organisationsnummer samt namn på den som ska hämta ut kupongerna. Beställningen skickas med rekommenderat brev, portoavgift (ca 80 kr) och en administrativ avgift (125 kr) tillkommer på fakturan. Beställning måste göras minst fem arbetsdagar innan mässans start. Klicka här för att göra er beställning. Det går även bra att betala med faktura på plats.

Smaklig måltid!

 

Våra systerföretag

  • Stadshus restaurangerStadshus restauranger
  • StadshuskällarenStadshuskällaren
  • TeaterbarenTeaterbaren
  • Engsholms slottEngsholms slott
  • Ragnars skafferiRagnars skafferi

Mässrestauranger AB Mässvägen 1 125 30 Älvsjö 08-727 72 00 info@massrestauranger.se

Mässrestauranger i Malmö AB Hyllie Boulevard 2 215 32 Malmö 040-642 10 00 info@malmomr.se