Vad säger våra kunder?Läs om andras upplevelse av MonterCatering

MonterCatering har många nöjda kunder. Läs vad några av dem tycker här nedan. Och du, kontakta oss gärna om du har frågor. Vi är alltid redo för att hjälpa er att göra din mässa så framgångsrik som möjligt.

” Vi ställer ut på Hem och Villa varje år och vi bemannar vår monter med våra återförsäljare och för oss är det viktigt att monterpersonalen mår bra och då är det viktigt att inte gå hungrig. Därför tycker vi det är jättebra att vi med kort varsel kan beställa frukost och lunch så att ingen omedelbart är tvungen att springa iväg för att äta och att vi tappar bemanning i montern.  Vi brukar beställa smörgåsar som alla tycker är väldigt goda och vi får dom på överenskommen tid. Vi är mycket nöjda”.
Anders Hedrén,Thermia Värmepumpar

 

”Redan innan mässan hade vi en bra upplevelse av MonterCatering som gav snabba svar på mail och hjälpte till med allt ifrån lunchbokningar till tårtbeställningar. På plats under mässveckan var personalen tillgänglig från tidig morgon till sen kväll, alltid med ett trevlig bemötande. Allt vi bokat levererades enligt överenskommelse. Lunch till oss som jobbade, kundluncher, tårta och alkoholfritt bubbel till 50-års firande, tapas och dryck till vår AW och alla tillbehör runt omkring. De löste även små ”akutsituationer” som uppstod på plats, måna om att det skulle fungera så bra som möjligt för oss. Mycket uppskattat med den lilla extra ansträngningen att exempelvis leverera luncher till kundmöten på riktigt porslin istället för i plastlådor med plastbestick. Vi är väldigt nöjda med MonterCatering som en trygg och stabil leverantör i samband med Stockholm Furniture & Light Fair”.
Anna Hermansson, Edsbyn

 

Vi beställde frukostsmörgåsar och mineralvatten till vår monterpersonal varje dag på mässan. Det kan bli långa dagar så det kändes fint att det fanns något för alla att äta om det inte hanns gå iväg på lunch. Mackorna var matiga och goda och inte bara små torra frallor. Vi bjöd besökare i montern på kaffe så MonterCatering levererade dessutom mjölk till kaffet. Kändes skönt att veta att det varje dag fanns en bricka med goda smörgåsar som stod och väntade när vi kom på morgonen”.
Annika Nilsson, Villaägarnas Riksförbund

 

”Tusen tack för högklassig leverans under Saco studentmässa! Vi är supernöjda!”
Annseli Selander, Södertörns Högskola

 

”Vi var kanonnöjda MonterCaterings service. När vi kom på morgonen för att ha en kundfrukost blev vi mycket glatt överraskade över frukosten som var uppdukad av MonterCaterings personal. Frukosten blev en succé med fina råvaror, bra variation på produkterna och en fin service! Vi var mycket nöjda!” 
Pontus Eklind, Hjältevadshus AB

 

”Vi på EGLO har under alla våra utställningsår på Stockholm Furniture & Light beställt både mat och dryck från MonterCatering. Det har alltid varit lika enkelt och smidigt varje år även de gånger då vi kommit i sista stund med vissa beställningar så som snittar eller påfyllning av vatten till vattenkylaren. MonterCatering har de löst det snabbt och med ett leende. Kan varmt rekommendera dem om man vill ha det smidigt med mat och dryck”.
Veronica Berglycke, EGLO