För ett hållbart samhälleVälkommen till ett KRAV-märkt restaurangföretag

Mässrestauranger arbetar aktivt för en bättre miljö och ett hållbart samhälle. Vårt arbete grundar sig på vår värdegrund men även våra medarbetares personliga miljöengagemang. Som ett led i vårt miljöarbete är vi numera även KRAV-märkta, något vi är väldigt stolta över. Vi lagar i möjligaste mån all mat från grunden utan onödiga tillsatser för godare och hälsosammare mat. Vi lagar till exempel vår egen vegetariska bönburgare, kokar egna fonder och bakar våra egna kakor.

Vår KRAV-märkning är också ett sätt att möta förväntningarna från våra kunder, då allt fler ställer allt högre miljökrav på de varor och tjänster de köper in. Det gäller inte minst för mat, dryck och restaurangbesök. Under en intensiv mässvecka serverar våra restauranger nästan 50 000 koppar kaffe. På ett år blir det närmare en miljon koppar. Genom att endast servera KRAV-märkt och Fairtrade-märkt kaffe har vi möjlighet att värna miljön och dessutom bidra till ett mer hållbart samhälle.

Vad innebär KRAV?
KRAV-märket visar att en vara är producerad på ekologisk grund med extra höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. Mässrestauranger är certifierade på nivå 1 av 3, dvs varje kök använder sig av minst 23 KRAV-godkända livsmedel.

Miljöpolicy 2022

Läs mer om KRAV

KRAV-certifieringar
HS Certifiering

AE kök

The Garden – Flavour Kitchen Kök

Bankett & Event & The Parkside Exhibitors Kök