Mässrestauranger – en del av Stockholms möteshistoria
För framtidens möten

Sedan 1960-talet har vi på Mässrestauranger serverat gäster vid några av landets största evenemang och kongresser. Företaget grundades i samband med Stockholmsmässans tidiga år och har sedan dess vuxit till en självklar aktör i den svenska mötesbranschen. Med ett starkt fokus på kvalitet, hållbarhet och service fortsätter Mässrestauranger att utveckla nya koncept för framtidens möten.
Aktuellt
-
Hållbarhet över lång tid
Vi på Mässrestauranger har hållbarhet som en självklar del av vår verksamhet. Alla våra restauranger är certifierade med KRAV och/eller Svanen, och vi väljer leverantörer med omsorg – gärna svenska och lokala producenter. -
Höstens mässor och matupplevelser på Stockholmsmässan
Hösten på Stockholmsmässan bjuder på många spännande mässor, bland annat Resemässan, Hem & Villa, Trädgårdsmässan och Sthlm Food & Wine. Vi på Mässrestauranger ser till att varje mässbesök blir mer än bara montrar och möten med utställarena – det är också en upplevelse för smaklökarna. -
Mat och möten på Stockholmsmässan
På Stockholmsmässan arbetar vi med att skapa matupplevelser som kompletterar och förstärker alla typer av event. Här serveras allt från en snabb kaffe mellan seminarier till större banketter och måltider som passar mingel och mässor. -
Smaker som lyfter mötet
Mat är mer än bara måltider, det är en del av upplevelsen. På Mässrestauranger utvecklar våra kockar menyer med inspiration från säsongens råvaror och smaker. Med stor passion för råvaror och hållbarhet tillagas maten från grunden av våra kockar och bagare.