Gå till innehåll

Mat och möten på Stockholmsmässan

Där mat och möten går hand i hand

På Stockholmsmässan arbetar vi med att skapa matupplevelser som kompletterar och förstärker alla typer av event. Här serveras allt från en snabb kaffe mellan seminarier till större banketter och måltider som passar mingel och mässor. Med stor passion för råvaror och hållbarhet tillagas maten från grunden i något av våra tre stora kök. Vår målsättning är att skapa en atmosfär där mat och möten går hand i hand för att bidra till en positiv upplevelse för alla som besöker mässan.

Aktuellt

  • Hållbarhet över lång tid

    Vi på Mässrestauranger har hållbarhet som en självklar del av vår verksamhet. Alla våra restauranger är certifierade med KRAV och/eller Svanen, och vi väljer leverantörer med omsorg – gärna svenska och lokala producenter.
  • Höstens mässor och matupplevelser på Stockholmsmässan

    Hösten på Stockholmsmässan bjuder på många spännande mässor, bland annat Resemässan, Hem & Villa, Trädgårdsmässan och Sthlm Food & Wine. Vi på Mässrestauranger ser till att varje mässbesök blir mer än bara montrar och möten med utställarena – det är också en upplevelse för smaklökarna.
  • Mässrestauranger – en del av Stockholms möteshistoria

    Sedan 1960-talet har vi på Mässrestauranger serverat gäster vid några av landets största evenemang och kongresser.
  • Smaker som lyfter mötet

    Mat är mer än bara måltider, det är en del av upplevelsen. På Mässrestauranger utvecklar våra kockar menyer med inspiration från säsongens råvaror och smaker. Med stor passion för råvaror och hållbarhet tillagas maten från grunden av våra kockar och bagare.